Planten op kantoor

Uw bedrijfsruimtes komen pas echt tot leven als er planten staan. Ze brengen gezelligheid en kleur, of kunnen grote ruimtes opdelen in verschillende werkplekken. Kantoorplanten kunnen eveneens dienen als aandachtstrekker door hun exuberante vorm, om zo de ruimte meer cachet en persoonlijkheid te geven.

Nature at Work verkoopt, verhuurt en onderhoudt planten in heel België. We bieden u daarbij een ruime keuze aan kantoorplanten en plantenbakken, beschikbaar in alle afmetingen.

 
Binnentuin & atrium

Heeft u een hele grote inkomhal of wenst u een atrium aan te planten? In grote en hoge ruimtes heeft u steeds de mogelijkheid om grote aanplantingen te plaatsen. Deze aanplantingen worden voorzien in een aangepaste plantenbak, volgens de ruimte waar deze moeten geplaatst worden. Indien het gebouw nog in aanbouw zou zijn, kan u steeds met de architect de mogelijkheid bespreken om een ruimte voor grote aanplantingen te voorzien, ingewerkt in het vloeroppervlak.

 
Verticaal groen

Een plantenwand of verticaal groen kan efficiënt ingezet worden als eyecatcher of om veel planten op een beperkte oppervlakte te voorzien. Er wordt geen of weinig bruikbare ruimte ingenomen zoals een plantenbak. 

We gebruiken voor onze plantenwanden het eenvoudige systeem van Nextgen Livingwalls en dit kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Een stukje wand kan voorzien worden of een gehele muur. En dit met een volledig geautomatiseerd watergeefsysteem of met een waterreservoir onderaan de plantenwand.

 
Mos toepassingen

Duurzaam geoogst mos is een originele en organische blikvanger. Schitterend materiaal voor tal van decoratieve en praktische interieurtoepassingen in woningen, bedrijven, praktijkruimtes, showrooms en horeca. In de vorm van panelen, mobiele wanden, schilderijen, plafonds, logo’s, slogans en figuren.

Met mos creëer je een aangename sfeer. Het is ook licht van gewicht en compact, leent zich uitstekend voor maatwerk, vraagt geen onderhoud en is een ideale oplossing voor plaatsen waar amper of geen daglicht komt.

 
Bloeiende planten

Een orchidee blijft een klassieker onder de stijlvolle decoratie. Maar ook andere bloeiende planten kunnen een eye-catcher vormen. U bepaalt zelf welke bloeiende plant het best past en de gewenste vervangingsfrequentie.

 
Kerstverhuur

Jaarlijks verzorgt Aquarella de invulling van stijlvolle kerstbomen en kerstdecoratie in bedrijven en kantoren.

Wij leveren en versieren uw boom. Na de festiviteiten halen we hem terug op. U hoeft dus zelf niet op zoek naar alle nodige materialen en heeft bovendien geen zorgen omtrent de opkuis! We beschikken zowel over echte kerstbomen, als kunstbomen

 
Kunstplanten

Is het niet mogelijk om natuurlijke planten te gebruiken? Te weinig licht, ongezonde omgeving voor de plant,... dan hebben we ook nog een mooi assortiment aan artificiële planten. Sommige plaatsen zijn gewoonweg niet gemakkelijk in onderhoud, denk hierbij aan hangplanten... gelukkig zijn de kunstplanten amper verschillend.