Hoe gaan we te werk

1. Advies en trends

Groen op de werkvloer is in. Het geeft uitstraling aan uw bedrijf en maakt het werkklimaat aangenamer. Maar naast het louter plaatsen van planten en plantenbakken volgen we ook de trends en ontwikkelingen: Welke materialen gebruiken we in welke toepassingen, welke vormgeving, advies rond kleuren, technische ontwikkelingen,… Met deze kennis is Aquarella uw juiste partner voor de installatie en onderhoud van uw bedrijfsgroen op maat.

2. Voorstel op maat

Op basis van een persoonlijk gesprek en bedrijfsbezoek stellen we u graag een voorstel op maat voor. Hierbij houden we rekening met jullie specifieke vragen en budget. In dit voorstel vindt u naast de aanleg en installatie steeds ons voorstel voor onderhoud en of verhuur.

Vraag een persoonlijk gesprek

3. Realisatie en onderhoud

Planten onderhouden is een vak apart. Onze medewerkers zijn betrokken bij de teelt en productie van onze planten. Vandaar dat ze perfect de noden en wensen van planten kennen. Deze kennis zetten we in voor het periodieke onderhoud van al uw bedrijfsgroen. We informeren u over het uitgevoerde onderhoud per e-mail.

Aquarella staat in voor het onderhoud van uw plantenbakken, uw binnentuin, verticale tuin, de bedrijfstuin en -parking, dakterras,...

In een duidelijke overeenkomst definiëren we welke producten we voor u voorzien, welke onderhoudsovereenkomst en eventueel welke vervangingsfrequentie u wenst (abonnementen). Na de realisatie voorzien we ook het onderhoud. Per e-mail volgt de bevestiging van de uitgevoerde service. Zo bent u steeds op de hoogte wanneer we bij u langs zijn geweest!

Onze plantenverzorgers beschikken allemaal over een PDA. Niet om trendy te willen zijn, maar omdat het een groot voordeel oplevert voor onze klanten. Van elke klant houden we een digitale inventarisfiche bij, die de plantenverzorger ter plaatse kan oproepen en zo nodig kan wijzigen. Hij weet op elk moment welke planten waar staan en, welke verzorging ze nodig hebben en waar hij eventueel planten moet vervangen. Als klant kan u ook een volledige inventarislijst van alle planten ter beschikking krijgen.

Nadat de service is uitgevoerd, wordt er altijd een handtekening van de klant of andere verantwoordelijke gevraagd. Per e-mail volgt de bevestiging van de uitgevoerde service. Zo bent u steeds op de hoogte wanneer we bij u langs zijn geweest!

Enkele voorbeelden