Planten op kantoor & plantenverhuur

Ruim 25 jaar zijn we expert in leveren, installeren onderhouden en verhuren van planten voor bedrijven en organisaties. Zowel kamerplanten als planten voor het terras of bedrijfstuinen behoren tot onze expertise. We verkopen, verhuren en onderhouden planten in de kantoorruimtes in geheel België en werken telkens voorstellen op maar uit. We zijn trouwens ook specialist én producent van kamerplanten op hydrocultuur.

Gezonde lucht, stressverlagend!

Nature at Work maakt je werkplek een stuk gezelliger én gezonder. Planten op kantoor werken prestatieverhogend en stressverlagend. Planten brengen meer zuurstof in de lucht en zorgen voor een filtering van de lucht. Mensen voelen zich ook gewoon prettiger in de buurt van planten. Deze ‘groene’ investering is binnen het jaar terug verdiend!

› ontdek de positieve effecten van kantoorplanten

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar, wij blijven zorgen voor uw groen!

Het Coronavirus houdt ons danig in de greep en we ondergaan ongekende maatregelen en blijven zoveel mogelijk thuis. Nature at Work blijft jullie planten verzorgen en dit volgens de strikte maatregelen opgelegd door de overheid. Onze gezonde mensen zorgen voor de nodige afstand, het frequent handen wassen en bescherming. Indien u vragen heeft omtrent uw plantenverzorging of uw bedrijf is voor ongekende gesloten, aarzel niet ons te contacteren via info@aquarella.be

Openstaande vacatures

Kerstverhuur op maat van uw bedrijf

Kerst is het moment om uw bedrijf extra op te fleuren. Ontdek onze kerstboomservice: wij leveren u een mooi versierde kerstboom en halen hem na de kerstperiode opnieuw op. Naast kerstbomen presenteren we u ook onze kerststukken: bloemcomposities aangepast aan de Kerstperiode, die uw onthaalbalies, vergaderzaal en receptieruimtes het juiste accent geven.

Kerstverhuur

Verticaal groen werkt!

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek ons Green Walls assortiment!