Aquarella plantenverhuur

Reeds 25 jaar is Aquarella expert in kantoorbeplanting op maat, in- en outdoor ,voor bedrijven en organisaties. Vanuit onze passie en ons geloof in de positieve effecten van planten op de werkvloer, verkopen, verhuren en onderhouden we de planten van de kantoorruimtes in de Benelux. We zijn ook zelf producent van hydrocultuurplanten. Deze planten vergen namelijk weinig onderhoud en water.

Imagoversterkend, prestatieverhogend en stressverlagend!

Aquarella gaat voor ‘Nature at Work’ en maakt je werkplek een stuk gezelliger. Planten op kantoor werken prestatieverhogend en stressverlagend. Er hangt meer zuurstof in de lucht en mensen voelen zich prettiger in de buurt van planten. Uw verdient uw groene investering binnen het jaar terug!

› Ontdek de positieve effecten van kantoorplanten

Kerstverhuur op maat van uw bedrijf

Kerst is het moment om uw bedrijf extra op te fleuren. Ontdek onze kerstboomservice: wij leveren u een mooi versierde kerstboom en halen hem na de kerstperiode opnieuw op. Naast kerstbomen presenteren we u ook onze kerststukken: bloemcomposities aangepast aan de Kerstperiode, die uw onthaalbalies, vergaderzaal en receptieruimtes het juiste accent geven.

Kerstverhuur

Verticaal groen werkt!

Ontdek ons modulair systeem!

Met een ruime keuze aan planten wordt
elk project uniek!

Ontdek ons Green Walls assortiment!