Kerstverhuur

Aquarella, Christmas at work

Jaarlijks verzorgt Aquarella de invulling van stijlvolle kerstbomen en kerstdecoratie in bedrijven en kantoren. Ons assortiment en thema’s zijn reeds vanaf de zomer beschikbaar. Dit biedt u voldoende tijd om uw bestelling tijdig te bespreken en te plaatsen.

Kerstboomservice

Wij leveren en versieren uw boom. Na de festiviteiten halen we hem terug op. U hoeft dus zelf niet op zoek naar alle nodige materialen en heeft bovendien geen zorgen omtrent de opkuis!

We beschikken zowel over echte kerstbomen, als kunstbomen. Voor onze echte kerstbomen werken steeds met de topklasse van Belgische productie, namelijk de Nordmann- kerstbomen. Naast de mooie, volle vorm, hebben deze kerstbomen ook veel minder naaldverlies, waardoor uw kerstdecoratie de ganse maand december mooi en sfeervol blijft! Verlichting kan steeds afzonderlijk besteld worden.

Kerststukken

Naast de kerstbomen presenteren we u ook graag onze kerststukken. Dit zijn bloemcomposities, aangepast aan de Kerstperiode, die onthaalbalies, vergaderzaal, receptieruimtes het juiste accent geven.

Vraag nu uw voorstel op maat

Bekijk ons volledig kerstaanbod

Christmasatwork.be