Kantoorbeplanting

Uw bedrijfsruimtes komen pas echt tot leven als er planten staan. Ze brengen gezelligheid en kleur, of kunnen grote ruimtes opdelen in verschillende werkplekken. Kantoorplanten kunnen eveneens dienen als aandachtstrekker door hun exuberante vorm, om zo de ruimte meer cachet en persoonlijkheid te geven.

Aquarella verkoopt, verhuurt en onderhoudt planten in de hele Benelux. We bieden u daarbij een ruime keuze aan kantoorplanten en plantenbakken, beschikbaar in alle afmetingen.

Bekijk een basisassortiment plantenbakken en onze voorraad hydrocultuurplanten op www.decofora.com

Aangenaam en gezond

Kantoorplanten hebben een positief op effect op de werkplek. Ze zorgen voor een aangename omgeving en ze bevorderen de gezondheid van de werknemers. Met behulp van kantoorplanten zorgt u voor een ideale luchtvochtigheid en gezonde medewekers.

› Ontdek de positieve effecten van kantoorplanten

Hydrocultuur

Voor onze standaard interieurbeplanting bieden wij steeds hydrocultuur aan. Voor sommige plantensoorten is dit echter niet mogelijk.

Kunstplanten

Is het niet mogelijk om natuurlijke planten te gebruiken (weinig licht, ongezonde omgeving voor de plant,...) dan hebben we ook nog een mooi assortiment aan artcifiële planten.

Plantenbakken

De sterkte van Aquarella is het zeer breed gamma plantenbakken en potterie. Trends en nieuwigheden in interieurdecoratie worden op de voet gevolgd. Het volledige gamma is te bekijken op: